Voorbereiden op een floatsessie

We bieden een arrangement vol ontspanning. Heerlijke ontstressing even weg uit het dagelijkse gehaaste leven wat veel mensen tegenwoordig leiden.

Wij nemen graag de zorgen uit handen daarom is de floatruimte van alle gemakken voorzien. Denk daarbij aan handdoeken, slippers, oordopjes, haar- en doucheproducten, huidverzorgingsproducten, föhn en thee/fruitwater voor erna.
Badkleding is niet nodig aangezien het floaten volledig in privéruimte plaatsvindt.
Zelf hoef je alleen nog maar te genieten.

n.b. handdoeken, thee/fruitwater niet inbegrepen bij onze basic floatsessies.

  • Zorg dat je ca 15 minuten voor aanvang van de floatsessie aanwezig bent. Hierdoor kunnen wij alle voorbereidingen doen en uitleg geven over de floatruimte- en cabine.
  • Eten vooraf is verstandig, maar niet te veel of te zwaar.
  • Nuttig bij voorkeur geen koffie (minimaal één uur) voor het floaten (en zeker geen alcohol en drugs)
  • Scheren/ontharen? Zorg dat je je niet 24u voorafgaand aan de floatsessie scheert of onthaart in verband met het zoutgehalte in het water wat kan gaan prikken.
  • Heb je contactlenzen? Neem dan het doosje en de vloeistof mee.

Onze floatcabine voldoet aan de moderne en belangrijke eisen en is technisch volkomen veilig en gecheckt door een gerenommeerd elektrotechnisch bedrijf. Het water wordt gezuiverd en gesteriliseerd via een speciaal filteringssysteem. Er zijn voldoende luchtventilatie gaten en kieren waardoor verse lucht zal worden aangevoerd in de cabine tijdens de floating.

Kom je voor het eerst bij ons floaten? Wij vragen je dan om ons intakeformulier in te vullen. Dit kun je hier downloaden en uitprinten. Je kunt het ingevuld meenemen voor jouw eerste floatsessie.