De voordelen van proteïne

Voel je fit en sterk met onze eiwitshakes

Of je nou gymjuf, gamer of atleet bent, de plantaardige eiwitshakes van Orangefit helpen je fit en sterk te voelen. Voor deze proteïneshakes worden natuurlijke plantaardige eiwitten gebruikt. Dat is vegan-friendly, goed voor de planeet en super smaakvol. 

Deze eiwitshakes gemaakt van puur en hoogwaardig erwtenproteïne, en dus helemaal vrij van dierlijke eiwitten. Plantaardig erwtenproteïne is van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan alle andere plantaardige eiwitten. En die bouwstenen heb je hard nodig, onder andere voor spierherstel en -opbouw. De natuurlijke aroma’s en plantenzoetstof maakt de eiwitshake ook nog eens verrassend lekker.

Erwtenproteïne boost spieropbouw

Eiwitten zijn echte alleskunners. Ze maken je sterker, helpen je spieren herstellen en geven je energie. Eiwitten hebben een hoop taken, en daarom is het belangrijk dat je er elke dag genoeg van binnenkrijgt. Vraagt je werk of sportroutine veel lichamelijke inspanning of eet je niet veel eiwitten? Vul dat tekort dan gewoon aan met een eiwitshake. Zo easy!

De plantaardige topper onder de eiwitshakes

Onze Protein eiwitshake is natuurlijk, makkelijk en favoriet in smaak. Orangefit gebruikt hiervoor de koning van de erwten : gele spliterwten. Deze toppers zijn licht verteerbaar en een complete bron van eiwitten. Voor de echte kenner: Orangefit Protein bevat alle aminozuren die je lichaam nodig heeft. Of je nou van aardbei of vanille houdt, deze Protein komt in verschillende lekkere smaken. Per schepje krijg je ongeveer 20 gram eiwit binnen. Met een paar schepjes per dag zit je al gauw goed.

Plantaardige eiwitshake kopen?

We krijgen gemiddeld een 9,6 van onze gebruikers op het onafhankelijke Trustpilot. Slim Factory biedt het volledige assortiment van Orangefit aan. Bezoek onze shop tijdens openingstijden (of buiten openingsuren op afspraak) om jouw Protein aan te schaffen.