In de SlimCab beweeg je aan de hand van jouw figuuranalyse en bodyscan op voor jou afgestemde oefeningen voor spierversteviging en figuurcorrectie. Gebruikmakend van de hand- en voetlussen met elastiek tijdens de oefeningen, val je effectief af op de door jou gewenste plaatsen. Met minimale inspanningen en dankzij de warmte kunnen er maximale resultaten worden behaald. Lees hier meer.

De VacuRelax is de vetverbrander voor billen, buik en benen. Door liggend te fietsen onder vacuümdruk zorgt de VacuRelax voor een betere doorbloeding en vetverbranding bij de billen, buik en benen.

Jouw huid wordt weer gladder en egaler tijdens een kuur en de omvang bij de billen, buik en benen vermindert. Dé methode tegen sinaasappelhuid. Lees hier meer.

De yogalessen worden gegeven in onze verwarmde cabines à 40 graden. Dit betekent o.a. geringe kans op blessures en sneller opgewarmde spieren. Door de warmte zijn de oefeningen intenser, is de verbranding van jouw calorieën tijdens deze les hoger en gaat jouw lichaam harder werken.  Lees hier meer.

Body Coach (trilplaat) en Crosstrainers maken deel uit van het aanbod van Slim Factory aan onze klanten. Een goede aanvulling op het sporten in de warmtecabines of VacuRelax fiets.

De Body Coach (trilplaat) zorgt voor extra afvloeiing van afvalstoffen en werkt optimaal tegen sinaasappelhuid.
Bij een training van driemaal per week gedurende ongeveer 20 minuten op de Body Coach, heb je tot 30% beter resultaat.
De Crosstrainers zorgen voor het opbouwen van conditie en gebruik van diverse spiergroepen gedurende de work-out.. Lees hier meer.