Wat kun je van ons verwachten?

1. Intake
Met een uitgebreid intakegesprek starten we jouw traject waarin we jouw doel en wensen bespreken.

 

2. Bodyscan
Je ontvangt een zogeheten bodyscan. Dit is de bepaling van jouw gewicht, BMI, vocht- en vetmeting met daarbij een 
figuuranalyse.

 

 

3. Voedingsschema (b.v. normaal/vegetarisch/glutenvrij etc.)
Samen met jouw coach maak je keuzes voor jouw voedingsschema. Op basis hiervan gaat de coach jouw eerste weekmenu opstellen. Deze is gebaseerd op gezonde voeding uit de supermarkt.


Kies voor de weg naar een gezonde leefstijl. Maak snel jouw afspraak met onze coach.

Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Jouw coach zal hierbij kijken naar een combinatie van gedragsverandering, voeding en sportief bezig zijn. Onze programma’s sluiten hierbij aan door het stapsgewijs verbeteren van je leefpatroon om zo een langdurige gedragsverandering van je leefstijl te realiseren.

Je leert anders denken, ander gedrag en anders eten met een blijvend resultaat waarmee je lekkerder in je vel komt te zitten. Wij bieden 2 verschillende wijzen waarop je kunt starten, individueel of in groepsverband. Deze zijn hieronder toegelicht.

Wij werken volgens de richtlijnen van Goede Voeding van de Nederlandse gezondheidsraad en op basis van de Schijf van Vijf.

12-weeks individueel traject

Tijdens het 12-weekse individuele traject kom je in de eerste periode wekelijks terug voor een herhaalmoment van de weging en een kort voortgangsgesprek. In de laatste periode is dit een twee-wekelijks moment. Voor elke week ontvang je een nieuw eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s, ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten (3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes). 

12-weeks groepstraject

Tijdens het 12-weekse groepstraject ontvang je naast enkele groepssessies ook individuele sessies met jouw coach. Deze sessies kun je zelf inplannen. Ook hiervoor geldt dat je voor elke week een nieuw eetschema ontvangt dat bestaat uit 7 dagmenu’s, ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten (3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes). 

Heb jij jouw 12-weekse traject doorlopen?
Je kunt dan zelf de keuze maken of je wilt doorgaan met b.v. ons verlengingsprogramma (verder afvallen), ons onderhoudsprogramma (op gewicht blijven), met alleen een sportabonnement of dat je zelfstandig je eigen weg verder wilt bewandelen.