Wat kun je van ons verwachten?

1. Intake
Met een uitgebreid intakegesprek (40 minuten) starten we jouw traject waarin we jouw doel en wensen bespreken.

2. Bodyscan
Je ontvangt een zogeheten bodyscan. Dit is de bepaling van jouw gewicht, BMI, vocht- en vetmeting met daarbij een 
figuuranalyse.

3. Voedingsschema (b.v. normaal/vegetarisch/glutenvrij etc.)
Op basis van de keuze die je hebt gemaakt samen met jouw coach voor een voedingsschema maakt de coach jouw eerste weekmenu, gebaseerd op gezonde voeding uit de supermarkt.


Tijdens het 12-weekse traject kom je wekelijks terug voor een herhaalmoment van de weging en een voortgangsgesprek. Elke week ontvang je een nieuw eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s, ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten (3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes). 

Wij werken volgens de richtlijnen van Goede Voeding van de Nederlandse gezondheidsraad en op basis van de Schijf van Vijf.

Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Jouw coach zal hierbij kijken naar een combinatie van gedragsverandering, voeding en sportief bezig zijn. Onze programma’s sluiten hierbij aan door het stapsgewijs verbeteren van je leefpatroon om zo een langdurige gedragsverandering van je leefstijl te realiseren. Je leert anders denken, ander gedrag en anders eten met een blijvend resultaat waarmee je lekkerder in je vel komt te zitten. 

Ben je klaar met jouw 12-weekse traject?
Je kunt dan zelf de keuze maken of je wilt doorgaan met b.v. ons verlengingsprogramma (verder afvallen), ons onderhoudsprogramma (op gewicht blijven), met alleen een sportabonnement of dat je zelfstandig je eigen weg verder kunt bewandelen.

Kies voor de weg naar een gezonde leefstijl.
Maak snel jouw afspraak met onze coach.