Tarieven Schoonheidssalon

Massages


ONTSPANNINGS-
MASSAGE
30 minuten

Relaxen met een moment voor jezelf!
Door deze massage komt lichaam en geest tot rust en weer in balans. Ervaar totale ontspanning met deze rug-, schouder- en nekmassage.

€ 35,-


ONTSPANNINGS-
MASSAGE

60 minuten

Relaxen met een moment voor jezelf!
Door deze massage komt lichaam en geest tot rust en weer in balans. Ervaar totale ontspanning met deze lichaamsmassage.

€ 60,-


GEZICHTS-
MASSAGE

30 minuten

Een heerlijke ontspanning van het gezicht en hoofd!
Een lichte massage waarbij er op verschillende punten op het gezicht lichte druk wordt uitgeoefend. Vermindert spanningen op voorhoofd, rondom de ogen en kaak.
Naar keuze aan te vullen met een verzorging d.m.v. reiniging, groene klei masker en dagcrème (+€ 15,00,  ca.15 min extra)

€ 35,-


HOTSTONE MASSAGE
30 minuten

Een heerlijke massage met warme natuurstenen. Warmtebehandeling door middel van warme stenen voor het ontspannen en los maken van de spieren. De stenen in combinatie met de massage werken op uw energiebanen waardoor u zich na de behandeling weer helemaal ontspannen voelt. Ervaar het zelf!

€ 40,-


THAISE KRUIDENSTEMPEL MASSAGE
50 minuten

Een massage waarin gebruik wordt gemaakt van kruidenbundels die worden verwarmd met stoom. Tijdens de massage zal worden afgewisseld tussen de stempels en de handen. Door deze massage ontstaat een goede doorbloeding in het lichtaam. De aangename geur ontspant de geest en daarnaast hebben de kruiden een ontspannende, reinigende en activerende werking op de huid en onderliggende weefsels. 

Let op: de kruidenstempels komen nog bij dit tarief. Deze kosten € 7,50 en gaan 4 behandelingen mee.

€ 50,-


TREATMENTS
MASSAGE RITUEEL
55 minuten
of 75 minuten

Vanuit de rituelen van het authentieke Ceylon is een behandeling voortgekomen die je even uit de huidige hectische wereld haalt en laat ontspannen.

Het is een fijn reinigingsritueel waarbij royaal gebruik wordt gemaakt van alle Treatments producten met de reiniging, scrub en massage.

€ 65,-
(55 min)
€ 79,-
(75 min)