Tarieven salon

Massages


ONTSPANNINGS-
MASSAGE
30 minuten

Relaxen met een moment voor jezelf!
Ervaar een moment van ontspanning met deze massage.

€ 35,-


ONTSPANNINGS-
MASSAGE

60 minuten


LOMI HAPAI
MASSAGE

60 minuten

Relaxen met een moment voor jezelf!
Door deze massage komt lichaam en geest tot rust en weer in balans. Ervaar totale ontspanning met deze massage.

Heerlijke Hawaiiaanse zwangerschapsmassage!
De aanstaande mama ligt zo comfortabel mogelijk in de zijligging. De massage is gericht op verlichting van eventuele klachten en ontspanning voor mama & kindje in de buik.

€ 60,-

€ 60,-


GEZICHTS-
MASSAGE

25 minuten

Een heerlijke ontspanning van het gezicht en hoofd!
Een lichte massage waarbij er op verschillende punten op het hoofd en gezicht lichte druk wordt uitgeoefend. Vermindert spanningen op voorhoofd, rondom de ogen en kaak. Naar keuze aan te vullen met een verzorging d.m.v. reiniging, groene klei masker en dagcrème (+€ 15,00, 15 min extra)

€ 30,-


HOTSTONE MASSAGE
30 minuten

Een heerlijke massage met warme natuurstenen. Warmtebehandeling door middel van warme stenen voor het ontspannen en los maken van de spieren. De stenen in combinatie met de massage werken op uw energiebanen waardoor u zich na de behandeling weer helemaal ontspannen voelt. Ervaar het zelf!

€ 40,-


THAISE KRUIDENSTEMPEL MASSAGE
50 minuten

Een massage waarin gebruik wordt gemaakt van kruidenbundels die worden verwarmd met stoom. Tijdens de massage zal worden afgewisseld tussen de stempels en de handen. Door deze massage ontstaat een goede doorbloeding in het lichtaam. De aangename geur ontspant de geest en daarnaast hebben de kruiden een ontspannende, reinigende en activerende werking op de huid en onderliggende weefsels. 

Let op: de kruidenstempels komen nog bij dit tarief. Deze kosten € 7,50 en gaan 4 behandelingen mee.

€ 50,-


VOETMASSAGE
25 minuten

Een voetmassage geeft ontspanning in je gehele lichaam. Het kan verzachting en weldaad geven bij symptomen als: spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten van benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen. 

€ 25,-