Susan

Voedingscoach
Body Support

 


I
k wil jou graag helpen aan een gezond(er)e leefstijl!

Sinds ik mij kan herinneren ben ik al bezig met mijn gewicht, zo ongeveer mijn hele leven dus.
Als meisje van 16 jaar ben ik zelfs wel eens nageroepen als ' bolle' . Hoewel het meer als grapje was bedoeld.... kon ik er toch echt niet om lachen. Ik had destijds niet per sé het gevoel dat ik veel te dik was, maar ergens knaagde er toch iets....

Hierdoor startte ik al vroeg met mijn eerste dieet. Als 18-jarige zat ik al bij de Weight Watchers.

Van daaruit heb ik talloze (ik denk bijna alle 😛) dieetvormen uitgeprobeerd. Van Montignac, naar Herbalife, naar Cambridge en van Atkins naar Chinese acupunctuur en alles wat er tussen zit. En natuurlijk viel ik af. Met het ene dieet wat beter en sneller dan met het andere dieet. Maar uiteindelijk met hetzelfde eindresultaat ... Elke keer kwam er een moment dat ik "stopte" en dan viel ik weer terug in mijn oude gewoontes, mijn gewicht steeg en ik werd weer iets zwaarder dan dat ik was bij de start van dat dieet.

Ergens weet je dan ook wel dat er dan iets niet goed gaat.

Vooral de laatste jaren ben ik meer gaan bewegen en heb ik hardloopwedstrijden, Urban Trails en zelfs een Strong Viking Mud race gelopen. Daarnaast heb ik geleerd bewust om te gaan met mijn voeding.

Voor mij is BALANS de sleutel.

Je hoeft niet alles te laten staan, je mag best wel eens iets lekkers. Heb je een keer een feestje of verjaardag? Dan hoef je jezelf niet altijd alles te ontzeggen, maar hou er bijvoorbeeld rekening mee in je andere eetmomenten. Het is vooral opletten dat het niet én, én, én wordt. Wees niet té streng voor jezelf, maar wordt bewust van wat je eet.

Wat ik vooral belangrijk vind is dat je jezelf fijn voelt bij jouw gewicht, en dat je blij bent met jezelf als je in de spiegel kijkt! Dat heb ik zelf nu en dat gun ik iedereen!

In de praktijk zie ik tijdens de sportintakes veel klanten die graag wat extra begeleiding zouden willen op gebied van voedingsadvies. Door de combinatie van sporten in onze warmtecabines en het voedingsadvies is het einddoel sneller in zicht. Inmiddels heb ik zelfs een stap genomen en ben ik officieel gecertificeerd Voedingscoach Body Support. We hebben hierdoor verschillende voedingsprogramma's kunnen samenstellen, voor ieder wat wils. 

Ben jij klaar voor jouw nieuwe  🅘🅚 ?
Want ik ben er om samen met jou aan de slag te gaan!