In de praktijk bij Slim Factory zien wij veel klanten die graag extra begeleiding wensen op gebied van voedingsadvies. Door de combinatie van sporten in onze warmtecabines en het voedingsadvies is het einddoel ook sneller in zicht. 

Ben jij klaar voor jouw nieuwe  🅘🅚 ?
Wij zijn er om samen met jou aan de slag te gaan!  Wil je bij Slim Factory deelnemen aan ons individuele voedingsbegeleidingstraject (12-weken), groepstraject (12-weken), een adviesgesprek of wil je een combinatie van sporten en voeding? Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin wij jou de verschillende vormen kunnen uitleggen en kunnen bekijken wat het beste bij jou past.


Carolien

Gediplomeerd gewichts- en beweegconsulente en gecertificeerd Body Support Voedingscoach

" Ik help je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon." 

In 2012 heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent met goed gevolg afgerond bij Sonneveld opleidingen. Sindsdien adviseer en begeleid ik met veel plezier volwassenen met gewichtsproblemen en vragen hierover. Om geaccrediteerd te blijven volg ik met regelmaat bijscholingen op het gebied van gezonde leefstijl.

Ik ben trots op de vele positieve resultaten van mijn cliënten. Soms ging het snel, een andere keer kostte het wat meer tijd. Niet ieder lichaam reageert hetzelfde op aanpassingen. Wat uiteindelijk telt is dat je lekker in je vel zit en natuurlijk het gewicht wat je afvalt. 

Ik begeleid je graag met het verbeteren van je voedingsgewoonten. Zodat je straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken dat bij jou past en te behouden. 

Ook als je tevreden bent met je gewicht maar wilt weten hoe en of je nog gezondere keuzes kan maken, kun je gebruik maken van het voedingstraject of -advies van Slim Factory.

Carolien


Susan

Gecertificeerd Body Support Voedingscoach

"Balans is de sleutel

Sinds ik mij kan herinneren ben ik al bezig met mijn gewicht. Na alle dieetvormen in het verleden te hebben geprobeerd, met allen hetzelfde teleurstellende eindresultaat heb ik over de laatste jaren heen zelf meer en meer geleerd bewust om te gaan met mijn voeding en ben ik meer gaan bewegen. Voor mij is BALANS de sleutel. Je hoeft niet alles te laten staan, je mag best wel eens iets lekkers. Heb je een keer een feestje of verjaardag? Wees niet té streng voor jezelf, maar wordt bewust van wat je eet.

In 2021 heb ik de begeleidingstraining van Body Support gevolgd om op die manier de klanten van Slim Factory meer voedingsbegeleiding te kunnen bieden en mijn kennis met hen te delen. Wat ik vooral belangrijk vind is dat je jezelf fijn voelt bij jouw gewicht, en dat je blij bent met jezelf als je in de spiegel kijkt! Wij zijn er voor advies en begeleiding van jouw traject.

Susan