Je kent het wel. Je leeft gezond, sport veel en volgt ook nog een dieet. Je valt overal af alleen niet bij de billen, buik of benen. Met de VacuRelax zal je ook afvallen bij billen, buik en benen. Je zult verbaasd staan, want na de eerste week zie je al resultaat.

De VacuRelax is de vetverbrander voor billen, buik en benen. Door liggend te fietsen onder vacuümdruk en jouw hartslag binnen bepaalde waardes te houden, zorgt de VacuRelax voor een betere doorbloeding en vetverbranding bij de billen, buik en benen.

Gedurende een kuur zul je zelf constateren dat jouw huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij de billen, buik en benen duidelijk vermindert. Het is dé methode tegen sinaasappelhuid, jouw huid wordt aanzienlijk zachter en gladder.

De begeleiding van het Vacu Relax programma gebeurt door speciaal hiervoor opgeleid personeel, zodat je het maximale resultaat haalt uit deze behandelmethode.

Voor een optimaal resultaat wordt één kuur van 20 keer aanbevolen, te volgen gedurende vier tot vijf weken. Om het daarna te onderhouden zijn één tot twee behandelingen/trainingen per week voldoende.

Er zijn ook veel van onze klanten die de vacuümfiets combineren met de warmtecabinecabine in hun onbeperkte abonnement.