Groepslessen

NIEUW IN ZOETERMEER EN OMSTREKEN: Yogalessen, Pilateslessen en Meditatie in warmtecabines

Yoga en Pilates

Zowel de yoga- als pilateslessen worden gegeven in onze verwarmde cabines à 40 graden. Dit betekent o.a. geringe kans op blessures en sneller opgewarmde spieren. Door de warmte zijn de oefeningen intenser, is de verbranding van jouw calorieën tijdens deze les hoger en gaat jouw lichaam harder werken.

Meditatie

Ook de meditatielessen worden gegeven in onze verwarmde cabines à 40 graden. De warmte heeft een ontspannende werking waardoor lichaam als geest tot rust komen. Hierdoor daalt de hartslag en gaat de bloeddruk omlaag. Liggend op een comfortabele matras brengt de warmte je bovendien als vanzelf met je aandacht in het hier en nu.


HOT yogales

Met onze HOT Yogales Yin-Yang passen we tijdens deze les vloeiende en statische houdingen toe én letten we op het soepel maken van spieren en gewrichten.

Voor wie : geschikt voor iedereen
Duur : 15 min+ 30 min cabine
Door : Sonja, yogadocente

HOT pilatesles

Met onze HOT Pilates bieden we een fysieke en mentale conditietraining die je kracht, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en concentratie verbetert. De les is gericht op souplesse en het verbeteren van jouw houding en versterken van je core. Tijdens de lessen bouwen we de oefeningen op. En zullen we na verloop tevens gebruik maken van verschillende attributen.

Voor wie : geschikt voor beginners
Duur : 15 min+ 30 min cabine
Door : Susanne, Pilates Pro mat instructeur

HOT meditatie

Met onze HOT Meditatieles zullen we voornamelijk bezig om je aandacht van de dagelijkse drukte te verleggen naar je innerlijke belevingswereld. Je maakt kennis met verschillende meditatiemethoden in een reeks lessen. Tijdens deze lessen leer je eenvoudig technieken die je in je dagelijks leven kunt toepassen om meer focus, energie en aandacht te ervaren.

Voor wie : geschikt voor beginners
Duur : 15 min+ 30 min cabine
Door : Krista, holistisch therapeut i.o. en Reiki Master


Bovenstaande groepslessen zullen worden aangeboden aan een kleinschalige groep van maximaal 5 deelnemers in pakketvorm van 8 lessen met een gezamenlijke start- en einddatum.  Pakketprijs : 8-wkn lespakket 149 euro

Heb jij zin om bij ons te starten? Meld je dan aan via een e-mail. Of schrijf je direct in bij de balie. 

HOT Yoga
Dag en tijd Dinsdagavond om 20:15 uur
Startdatum 9 mei 2023
Duur 8 lessen à 45 minuten per les

Op di 27 juni is er geen yogales uit dit pakket vanwege een Yoga special 60 minuten. Hiervoor kun je je apart inschrijven (à 19,95 euro)