Massages

Wees lief voor jezelf en je lichaam, trakteer jezelf op een hoognodige massage.

Massage is al zo oud als de mensheid bestaat. We masseren automatisch al als we over een pijnlijke plek wrijven. Het is misschien wel de oudste vorm van medische behandeling en dat geeft het belang al aan. Een massage is verder een uitstekende manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Weldadig en verfrissend, zowel fysiek als psychisch. Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Door spierontspanning, verbetering van de lichaamsdoorbloeding, betere afvoer van afvalstoffen en betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar onze cellen. En door je lijf te laten masseren verbetert ook nog eens jouw hormoonhuishouding en bloeddruk.

Massage is een oude natuurlijke geneeswijze en is een geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Massages zijn in onze drukke maatschappij een aanrader. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed.
Zeg nou zelf: dit zou je jezelf toch iedere maand moeten gunnen? Je werkt er hard genoeg voor. Tijd voor me-time.
Ga naar behandelingen en prijzen

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress.

De massage wordt uitgevoerd met strijken, wrijven, kloppen en kneden. De ademhaling wordt dieper, de spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloedt en er komt rust in het hoofd. Na de massage zitten mensen beter in hun vel.
We bieden deze massages aan voor 30 en 60 minuten.

Hotstonemassage

Het masseren met hete stenen is een eeuwenoude lichaamsbehandeling vanuit de gedachte dat ziel, lichaam en geest één zijn. Een hotstone massage zorgt ervoor dat het lichaam zich herstelt. Het helpt afvalstoffen af te voeren, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Deze massage wordt veelal gegeven met afgeronde basalt stenen. Ze hebben meestal een temperatuur van tussen de 45 °C en 50 °C. Deze stenen houden de warmte lang vast waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken. Hierdoor werkt een hotstone massage dieper door in het spierweefsel. Dat geeft een extra ontspannende werking. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Het is effectief bij spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Het helpt ook bij een verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten en menstruatiepijn.

Thaise kruidenstempelmassage

Een kruidenstempelmassage is een een combinatie van oosterse en westerse massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme kruidenstempels. De behandeling begint met een gezichtsreiniging. Daarna volgt het stempelen (en de massage) van de armen, de handen, gezicht, hals en decolleté. Wij masseren uitsluitend met puur natuur olie (aromatherapie).
Optioneel kan ook de rug worden gestempeld en gemasseerd.

Ontspanning, even een moment voor uzelf maar ook een pure verwennerij voor uw huid. De combinatie van warmte, kruiden en massage is een weldaad voor lichaam en geest.

Treatments Ceylon massageritueel

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie, kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden. In de talloze grottempels op het eiland bleef de bijzondere cultuur en haar rituelen bestaan. 

Een van deze rituelen is de Ceylon Treatment, waarin de invloed van de Ayurveda duidelijk in de massage naar voren komt. In plaats van grote hoeveelheden sesamolie werd er gemasseerd met verwarmende Shea Butter, die de huid voedt, zacht en soepel maakt. Doordat de Shea Butter in de koele grotten werd bewaard, werd deze hard en ontdekte men allerlei nieuwe toepassingen die de Ceylon Treatment een unieke ervaring maken. Ontdek deze verborgen eeuwenoude Treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon.

55 minuten 75 minuten
Ontspannend Hilana ritueel Ontspannend Hilana ritueel
Reiniging van de rug Reiniging van de rug
Reiniging achterzijde benen Reiniging achterzijde benen
Massage van de rug Reiniging van armen en handen
Massage van de achterzijde benen Massage van de rug
Ceylon scrub rug en benen Massage van de achterzijde benen
Huidverzorging van de rug en benen Massage van de armen en handen
Ceylon scrub rug, benen en armen
Huidverzorging van de rug, benen, armen en handen