Massages

Wees lief voor jezelf en je lichaam, trakteer jezelf op een hoognodige massage.

Massage is al zo oud als de mensheid bestaat. We masseren automatisch al als we over een pijnlijke plek wrijven. Het is misschien wel de oudste vorm van medische behandeling en dat geeft het belang al aan. Een massage is verder een uitstekende manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Weldadig en verfrissend, zowel fysiek als psychisch. Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Door spierontspanning, verbetering van de lichaamsdoorbloeding, betere afvoer van afvalstoffen en betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar onze cellen. En door je lijf te laten masseren verbetert ook nog eens jouw hormoonhuishouding en bloeddruk.

Massage is een oude natuurlijke geneeswijze en is een geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Massages zijn in onze drukke maatschappij een aanrader. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed.
Zeg nou zelf: dit zou je jezelf toch iedere maand moeten gunnen? Je werkt er hard genoeg voor. Tijd voor me-time.
Ga naar massages en prijzen

Treatments Ceylon reinigingsritueel

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie, kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden. In de talloze grottempels op het eiland bleef de bijzondere cultuur en haar rituelen bestaan. 

Een van deze rituelen is de Ceylon Treatment, waarin de invloed van de Ayurveda duidelijk in de massage naar voren komt. In plaats van grote hoeveelheden sesamolie werd er gemasseerd met verwarmende Shea Butter, die de huid voedt, zacht en soepel maakt. Doordat de Shea Butter in de koele grotten werd bewaard, werd deze hard en ontdekte men allerlei nieuwe toepassingen die de Ceylon Treatment een unieke ervaring maken. Ontdek deze verborgen eeuwenoude Treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon.

 

55 minuten 75 minuten
Ontspannend Hilana ritueel Ontspannend Hilana ritueel
Reiniging van de rug Reiniging van de rug
Reiniging achterzijde benen Reiniging achterzijde benen
Massage van de rug Reiniging van armen en handen
Massage van de achterzijde benen Massage van de rug
Ceylon scrub rug en benen Massage van de achterzijde benen
Huidverzorging van de rug en benen Massage van de armen en handen
Ceylon scrub rug, benen en armen
Huidverzorging van de rug, benen, armen en handen