Bewustzijnspraktijk Namasté

Bij Namasté zul je samen met Krista onderzoeken op een zachte en vriendelijke manier waar in jouw leven er sprake is van een disbalans en wat je nodig hebt om je beter te voelen. Want diep van binnen weet jij zelf het allerbeste wat goed voor je is.

Als je daarvoor openstaat, helpt Krista je de rust in jezelf te vinden. Vanuit rust kun je belemmerende ballast loslaten, zoals angst en onzekerheid en kom je weer stevig met beide voeten op de grond te staan. Vanuit rust voel je waar je energie van gaat stromen (en waarvan niet) en is het makkelijker om jouw eigen kompas te volgen naar datgene wat jou gelukkig maakt. Vanuit rust krijgt je natuurlijk vermogen om te genezen een boost. Slaag je erin deze rust in jezelf te vinden, dan vind je wat Krista betreft pure magie en kun je wonderen laten gebeuren. 

Je kunt bij Namasté kiezen voor een 1:1 sessie (60 minuten) een traject van een aantal 1:1 sessies (4 x 60 minuten) of een groepssessie van 2,5 uur. Lees hier meer over de tarieven van Bewustzijnspraktijk Namasté. 


De behandelingen worden verzorgd door Krista Cloos. Krista is holistisch therapeute en Reiki master. Vanuit haar eigen ervaringen heeft zij de keuze gemaakt om anderen te begeleiden in hun traject. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees hier meer.