Wellness Reiki behandelingen

De kunst ligt niet zozeer in het vinden van die ene perfecte staat van balans. In de flow van het dagelijkse leven verandert alles nu eenmaal voortdurend. De kunst is juist om je ervan bewust te worden dat je de hele dag door keuzes maakt in wat wel en niet goed voor je is. Je gaat balancerend door het leven. Van dit bewustwordingsproces kun je enorm veel over jezelf leren. Daar ligt de werkelijk prachtige uitdaging.

Heb jij het lef om de reis naar je innerlijk te maken en mogelijkheden in jezelf te vinden om te groeien?  Kom hierdoor fysiek, mentaal en emotioneel beter in je energie. Kun je daarbij wel wat steun gebruiken? Dat is mooi, want je hoeft het niet alleen te doen.

Bij Namasté @SlimFactory kun je een moment van diepe ontspanning ervaren in een weldadige Reiki treatment. Namasté is bedoeld voor iedereen die bewust de tijd wil nemen om te groeien en daarbij wel een beetje magic kan gebruiken. Ben jij dat?


De Reiki behandelingen worden verzorgd door Krista Cloos. Krista is bevoegd 2e graads Reiki behandelaar.
Vanuit haar eigen ervaringen heeft zij de keuze gemaakt om zelf andere mensen te begeleiden in hun traject. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hier.


Als je een behandeling hebt geboekt, wordt je allereerst ontvangen met koffie of thee. Tijdens een intake maken we kennis en worden jouw eventuele vragen of specifieke klachten doorgenomen. Daarna neem je - volledig gekleed - plaats op een comfortabele ligtafel. Het doel van de Reiki behandeling die volgt, is door middel van handoplegging balans te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Sweet Sparkle Wellnesstreatment

45 euro (60 minuten)

Er wordt een persoonlijke intentie aan de behandeling meegegeven door jou van tevoren een affirmatie te laten trekken uit een Blik op jezelf, de Just Be You Sparkle Collection. Kinderen kunnen in plaats daarvan een Eigenwijsje trekken. Affirmaties zijn positieve zinnen of uitspraken waarmee je je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost kunt geven. De werking van de behandeling wordt bekrachtigd als je thuis een paar keer per dag de affirmatie blijft herhalen (het liefst hardop). Zo herprogrammeer je je onderbewustzijn. Het is heel goed dit zo'n tien dagen achter elkaar te doen. Zo neem je er ruim de tijd voor om de kracht van de zin te voelen, te ervaren en eigen te maken én wordt de affirmatie een nieuwe, positieve overtuiging over jezelf. Dat is goud waard!

Crystal Relaxation Powertreatment

60 euro (90 minuten)

Deze behandeling combineert de krachtige werking van Reiki met die van edelstenen. Er wordt een persoonlijke intentie aan de behandeling meegegeven door jou van tevoren intuïtief een kaart te laten trekken uit de carddeck Edelstenen & Beschermengelen van Margaret Ann Lembo. De boodschappen van deze kaartset zijn bedoeld om je te helpen meer bewust te worden van jezelf. Je krijgt de edelsteen die je uitkiest mee naar huis om het effect van de behandeling thuis te bekrachtigen. Bijvoorbeeld door de steen bij je te dragen of een goede plek in je woonkamer, slaapkamer of  werkplek te geven. Uiteraard krijg je informatie over de eigenschappen en werking van de steen mee zodat je het later nog eens rustig kunt nalezen.

Colourful You Program

220 euro (4 sessies van 1,5 uur per sessie)

Wil je niet alleen profiteren van een opzichzelf staande wellnesservaring voor lichaam en geest, maar écht aan de slag gaan met jezelf? Dan is dit programma iets voor jou. We bespreken in een intake wat je wilt bereiken en evalueren tussentijds en na afloop het resultaat. Mogelijke thema's zijn: vitaliteit, communicatie, zelfvertrouwen, zelfzorg, liefde, daadkracht en creativiteit. De vier Reiki-behandelingen in dit programma zullen jou helpen meer in je eigen kracht te komen. Je krijgt aanvullend een kristallenset van 7 edelstenen kado, die jou in jouw groeiproces ondersteunen. Afhankelijk van hoe jij op de behandelingen reageert, kun je wekelijks, om de twee weken of eens per maand een treatment plannen.