Onder BEAUTY vind je bij ons alle producten van het merk Loveli, zoals de welbekende 100% natuurlijke deodorant. 

Ook We Love the planet handzeep en handcrème, producten van de Samenwerkende Pedicures e.a. tref je hier aan. Kortom alles voor jouw gezichts- en lichaamsverzorging.

LIFESTYLE hier hebben wij ons assortiment van We Love The Planet. Heerlijke diffusers, met mooie vaasjes en kokoskaarsen met zo'n 45 branduren. Wist je dat deze ook als drijfkaarsen kunnen worden gebruikt?

Zijn de kaarsen opgebrand? Recycle dan jouw kokosnoot door ereen plantje in te doen. Leuk om aan iemand cadeau te geven of gewoon aan jezelf!

Onder LIFESTYLE verkopen wij alle producten voor in jouw living, toilet, badkamer of elders in het huis. Zoals de We Love The Planet kokoskaarsen. Deze hebben wel zo'n 45 branduren en kun je recyclen nadat ze opgebrand zijn door er een plantje in de doen. Dit maakt ze extra leuk om aan iemand cadeau te geven of gewoon lekker aan jezelf!

Hou jij van gezond bezig zijn, goed voor je lichaam zorgen of ben je jouw opgeblazen gevoel zat en wil je jouw levensstijl een duwtje in de juiste richting geven?
Bekijk dan onze sappen en detoxkuren. Ze zijn 6 mnd houdbaar in de vriezer en 7 dagen in de koelkast. 


Ze zijn niet alleen heel gezond, maar ook nog eens erg lekker!